El Baix Llobregat té un gran potencial a nivell d’innovació social. Prova d’això és la gran quantitat d’actors tant públics com privats que estan treballant en aquesta direcció i, per això, la Xarxa vol contribuir a l’impuls d’una xarxa de professionals i agents socials i econòmics interessats en la temàtica.

La idea d’aquesta jornada era unir forces per fomentar els valors de l’emprenedoria social i la potenciació del talent local per generar iniciatives d’impacte social a la Comarca.

L’esdeveniment es va orientar en crear una comunitat sòlida i interrelacionada de persones i agents que aposti per uns valors i unes pràctiques vinculades a una economia social, innovadora i solidària a la comarca.

L’acte va reunir professionals, responsables municipals, persones emprenedores i teixit associatiu, per tal d’identificar les línies estratègiques de treball en l’impuls de la innovació social com a estratègia de desenvolupament local a la comarca, i afavorir la connectivitat i la difusió entre activitats vinculades a l’economia i a la innovació social.

Vídeo de la Jornada

 

En aquest enllaç podeu consultar en detall el desenvolupament de la jornada resum del projecte “Primeres passes per la construcció de la Xarxa d’Innovació Social i Col·laborativa (XISC) del Baix Llobregat”

http://www.coboi.cat/ca/blog/2015/fem-innovacio-al-baix-llobregat-primers-resultats/

En el següent enllaç teniu l’informe complert amb els resultats de la jornada;

Descarrega el document de treball amb els resultats dels tallers de la jornada (pdf)

Help us improve the translation for your language

You can change any text by clicking on (press Enter after changing)